Senaste inläggen

Av Emmelie Nilsson - 3 december 2008 20:53

Prinsen har masserat mitt huvud så nu mår jag bra. Herr Feber lämnade jag i sängen.

Jobbet går framåt. Mary Kay går framåt. Skolan går snabbt bakåt. Men det fixar jag! 

Längtar till helgen då Tobbe och Josse kommer ner för en heldags shopping i Sundsvall och på lördag ska jag på Mary Kay-utbildning. Ska bli såå kul! Och nyttigt..  Lördagkväll blir det firmafest och jag fasar. Verkar vara en hel del dårar på Mattes jobb.


Men allt går bra! Och livet är underbart just nu. Tack Matilda, det är till stor del din förtjänst.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 3 december 2008 13:07

Somnade sent igår eftersom jag satt uppe och jobbade och inte kunde somna när jag väl la mig ner..

Upp klockan nio för att fixa lite layout och nu sitter jag här och ögonen går i kors.. Vill inte lägga mig nu heller eftersom jag väntar på paket, hoppas det kommer snart så jag kan öppna för paket-gubben och sen slockna.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 3 december 2008 10:03

Nu skiter jag i det här, det är fan fult gjort.

Vad är det för mening att man sliter och kämpar för nåt som ändå inte duger och som andra ändå fixar utan en..


Den här dagen börar med irritation. Hoppas mitt paket och min post kommer så kanske jag blir lite gladare. 

Av Emmelie Nilsson - 2 december 2008 21:38

Så går mitt huvud nu. Är inne i en period där jag har EN MILJON olika saker att göra (helst samtidigt).

Har ju Mary Kay där jag tänker satsa 100% (så fort jag släppt allt annat)

Har skolan som just nu får noll uppmärksamhet då det är tråkigt.

Har dessutom hoppat på ett till jättespännande projekt där jag kommer vara involverad senare. Just nu är jag också involverad genom att jag gör designs till marknadsföringen. 


Febern kryper sakta på och jag stressar för att hinna klart innan jag ligger däckad.MEN! Det är Jättekul! :)

Av Emmelie Nilsson - 2 december 2008 11:27

Jag är helt dagvill. Har en MILJON saker i huvudet och en massa att göra. Ska nu närmast göra två logotyper, gå på två möten och sen plugga.

När man har skola och två stora projekt i sitt liv blir man förvirrad. Efter idag ska jag dock satsa på skolan i första hand. är bara två och en halv vecka kvar innan jag slutar och innan dess måste jag ha gjort fem prov och ett arbete. TJOHOO!


Men idag har jag inte tid. Idag måste jag göra en massa andra saker. 

Av Emmelie Nilsson - 30 november 2008 17:01

Veckorna går så fort. Hade ingen aning om att det är första advent idag, tur Matte påminde mig! Detta är väl ett starkt tecken på att jag har en massa annat spännande för mig just nu som jag lägger all tankeverksamhet på! :)

Idag gick jag och Prinsen ner på stan för att kolla in julskyltningen. Inhandlade en riktigt snygg kavaj som jag behöver som konsult.

Blev även en hel del julpynt inköpt så när vi kom hem kunde jag inte hålla mig. Nästan allt julpynt är uppe, julmusiken är på och stämningen börjar infinna sig! Bara pepparkaksbaket och julgranen kvar men det år allt vänta ett par veckor! 


Har gått och tjurat hela dagen för att jag verkligen behöver åka in till Sundsvall för att julhandla lite klappar och annat. Fem minuter efter att jag lagt ner idén att åka själv eftersom det är så tråkigt ringer Matilda! Så det blir hon, jag och Ida i Sundsvall imorrn. Kunde inte komma mer lägligt! Lär bli trevligt.


Nej nu ska jag kocka ihop nåt ätbart! :)

Av Emmelie Nilsson - 30 november 2008 00:56

Skulle gå och lägga mig för två timmar sen var det tänkt. Dock fastnade jag för en film på tv:n "We were sodiers".

Krigsfilmer är min favorit-kategori och jag trodde att jag hade sett alla kända och stora filmerna i genren. Tydligen inte, och vilken film jag har missat! 

Den ramlar lätt in på topp 5 när det kommer till krigsfilmer och med tanke på hur många jag sett är det ett bra betyg! 


Konstigt egentligen att jag gillar dem så mycket. Det är bara sorgligt och tragiskt och tårarna sprutar. Jag tror att man behöver se sådant för att inse vilken värld vi lever i och hur bra vi faktiskt har det..

Av Emmelie Nilsson - 29 november 2008 22:59

Gårdagen spenderade jag framför en dator och började på ett jobb jag fått. En layout som ska göras. Visste att jag saknade det grafiska men hade ingen aning om hur mycket! När jag ändå har datorn funderar jag på att komponera ihop mitt egna julkort att skicka ut till folk! :)

Igår kväll åkte jag, Jörgen, Mathias och Elin till Sollefteå för att bowla. JAg förlorade så klart men största chocken var nog Elins vinst! Hon har skills den tjejen. Eller så är det vi andra som är jättedåliga (tror mer på det!) ;)

Var kvar där och drack nån drink innan vi for hem. På väg hem ringde folk i Frånö och vips befann vi oss där mitt i natten. Gick till Isak där det var Adventsfest med pepparkakor och spetsad glögg! Elin tog en taxi hem sent och jag sov hos Johan. En kul kväll som lämnat sina spår idag. Har bara sovit, jobbat och glott på tv.


Tack för en rolig kväll boys n girls! Som vanligt.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se