Senaste inläggen

Av Emmelie Nilsson - 15 november 2008 14:48

Frugan har nyss lagat fattiga riddare och duktar fram med tända ljus. Mys!

Så nu är man mätt i dagen och funderar väl på att hoppa in i duschen så småningom..


Jögge och Linkan surrade igår om att gå ut och käka och sen dra på krogen idag. Dock verkar dom kommit på andra tankar så här sitter vi. Ångrar fan att vi inte drog till Umeå och festade med några som vill och är pepp! Är alltid ett jävla drag med grabbarna.

Dock löser sig allt till slut! vart inget party med Great Rush-grabbarna men nu kommer Grand Nation-grabbarna stället! Sweet! Lär bli röj med Grimsen, Bergman och Björne på nån rockpub..

Ska bara luska ut när och var så är vi igång sen!


Saknar min Prins. Glöm aldrig, aldrig att jag älskar dig mer än livet.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 15 november 2008 11:25

jaaa.. Förutom en sväng på stan så låg vi i sängen hela dagen igår. Runt halvsju tog vi oss ner på stan och efter en jävla massa om och men så mötte vi upp Jögge och Linkan. Drog på en Kinarestaurang och käkade och tog nån öl sen hem till Linkans jävla überlägenhet. Känns som att klättra upp till Harry Potters torn som Elin sa..


Knatade ner på stan och köpte dricka och chips och sen glodde vi tv och surrade till midnatt. Tur man har en överbeskyddande svåger, fick skjuts hem! :D


Idag blir det nog slappt. Ska möta upp grabbsen igen och käka på Biteline och sen bli det krogen!

Hoppas alla haft en bra helg.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 13 november 2008 18:52

Jag är väldigt tacksam att hon städar, handlar och lagar mat. Det är inte så farligt som hon får det att låta. Jag har faktiskt haft ont idag, och hennes skadeglädje har varit på topp. Of course... Men hon är väldigt snäll som är här. Hon kom faktiskt hit frivilligt. Men hon hotar med att slå ihjäl mig om jag spyr. Och det är en biverkning till medicinen jag tar. Så hur fan ska det gå? Det löser sig nog. Ska kolla lite mer på Big Bang Theory nu, frugan är klar med disken. ;)


over and out


//Elin

Av Emmelie Nilsson - 13 november 2008 18:17

Hon tycker att jag är elak.

Fast att jag handlat, diskat och laga mat.

Nu säger hon att jag är dum i huvudet också.


Vad tjänar det till att vara en god vän som missar tre prov för att ta hand om sin bästis när hon bara ogillar mig..


Fast annars har vi det bra! Har inte klivit upp ur sängen på hela dagen. Inte hon allafall.. Har kollat på Big Bang Theory som är världens roligaste serie och gosat. Nu äter vi hockeypulver.


Apropå hockeypulver. Idag möts Modo och Luleå. Jag och min vän Bubbe kommer kanske aldrig mer prata med varandra. Det är synd.


Av Emmelie Nilsson - 12 november 2008 10:32

Iställlet för att sitta hemma och greja på med skolarbete och annat ska jag idag till Sundsvall. Min Elin har njurstensanfall så självklart åker jag dit och pysslar om henne.

Får se om hon hunnit komma hem från sjukhuset när jag kommer eller om jag får åka dit. Kan bli intressant att se om jag hittar..


Har packat en mega-väska med allt jag behöver om det blir så att jag stannar till söndag. Kommer sakna Matte hur mycket som helst :(

Får försöka att göra massa skolarbeten där istället för här. Tur att jag inte har nåt prov..

Aja. Ska väl göra mig iordning nu då! 

Av Emmelie Nilsson - 11 november 2008 18:11

Idag har jag tagit mig tid att göra allt sånt jag älskar och mår bra av. Detta innefattar att måla, spela gitarr, läsa och lyssna på musik.

Skulle ut och gå nu var det tänkt men det blir nog senare ikväll istället.


Imorgon ska ajg kliva upp och gå ner på skolan för att plugg lite matte. Har prov på torsdag egentligen men får nog skjuta upp det. Har en del andra läxor också att avverka.


Här är tavlan jag målade idag:

Av Emmelie Nilsson - 11 november 2008 09:59

Är det inte en alldeles underbar dag idag?


För min del blir det en till skolfri dag och jag ska ägna mig åt att måla och kolla på Gossip Girl och One Tree Hill. Båda favoritserierna finns nu på datorn så det kliar i fingrarna.. Bäst jag kikar nu då!

Av Emmelie Nilsson - 10 november 2008 21:59

Nu ska jag glo på mina favoriter Filip och Fredrik och sen blir det sängen. Har jätteont i huvudet och har satt i mig en påse popcorn så nu är det bara sängen som väntar!


Imorgon ska jag ut på promenix och sen blir det lite plugg och måla. Måste ner på stan och göra lite ärenden också. Ser fram emot helgen med Elin och en och annan krogrunda. Fan vad vi ska mysa. Hon och jag.


Idag fick jag äran att käka lunch hos Lena-gumman. Pasta med ädelostsås och grekisk sallad. Underbar! Tack gumman

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se