Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

Sju sanningar om mig!

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena

Regler
1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
2.  Utmana sju personer.
3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


Sju sanningar om mig:

1.  Lider av Emetofobi, vilket innebär att jag blir fullkomligt panikslagen om någon spyr och är livrädd för att göra det själv. Får hjärtklappning, gråter och svimmar i vissa fall om någon kräks och kan sitta uppe en hel natt om jag mår lite illa bara för att jag är för rädd för att somna. Hade inte spytt p.g.a maginfluensa på 11 år. Förrän inatt då...

2.  Fullkomligt beroende av snus. Vill inte ens sluta, det är för mycket att uppoffra! ;)
3.  Har bott på åtta olika ställen de senaste fyra åren. Hos Carro, på hällgumsgatan, två lägenheter på Viktoriagatan, hos pappa, i mitt hus, Strandgatan och nu Faktorsvägen. Jag HATAR att flytta nu mera.

4.  Har alltid drömt om att bli kriminalare. Någon form av detektiv.. Dock lär det aldrig ske och kanske lika bra det!

5.  Jag andas och lever tatueringskonst. Jag har varit förälskad i tatueringar sedan jag var 11 år gammal och snart kommer jag att vara tatuerare på riktigt! Känner mig otroligt lyckligt lottad att jag får chansen att gå lärling.

6.  Jag är otroligt tacksam för att Matilda gav mig chansen att börja arbeta med Mary Kay. Det är utan tvekan det roligaste jag gjort i hela mitt liv och även om det krävs hårt arbete och organisering så känns det inte alls som ett jobb. Mer som en otroligt rolig hobby där jag får träffa människor varje dag och göra något jag tycker är fantastiskt roligt!

7. Jag har varit med om mer än de flesta och har därför lärt mig att ta vara på allt det goda i livet och vara tacksam för alla små saker i vardagen.

Jag utmanar

Malin Dahlberg

Elle Sollander

Theres Gottnersson

Emelie Westerlund

Cecilia Persson

Anna Melinder


Det får räcka! Tror alla blivit utmanad snart..

 
ANNONS
 
Ida

Ida

10 februari 2009 00:56

Nu har jag beställt biljetten till karriär-konferensen!! :D

http://id.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 17:33

Ja den här natten har varit den värsta någonsin. Jag och morsan blev matförgiftad igår och har kört skift på toan.. Trodde inte man kunde ha så ont i magen alltså! Och har spytt i princip konstant i sex timmar.   Helt slut! Känns mycket bättre nu me...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se