Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

Matförgiftad

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 17:33

Ja den här natten har varit den värsta någonsin. Jag och morsan blev matförgiftad igår och har kört skift på toan.. Trodde inte man kunde ha så ont i magen alltså! Och har spytt i princip konstant i sex timmar.


Helt slut! Känns mycket bättre nu men har fortfarande rejält ont i magen och kramp i ryggen och mellangärdet. Det är riktigt synd om mig nu ska ni veta.


Synd bara att mamma åker imorgon och vi fick tillbringa sista dagen i sängen.

Men men, det är sånt som händer. Är så less! Jag skulle ju till Chockland idag och skriva under kontrakt för min lärlingsutbildning och ikväll är tjejerna på Mary Kay awards night.. Som jag har sett fram emot den här dagen! Men som sagt så finns det inte mycket att göra. Måste försöka peta i mig en macka eller nåt nu, helt tom i magen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mathias

9 februari 2009 17:38

Meeh.. Gumman. Jag får väl ta hand om dig min kära =) PUSS!

 
malin

malin

9 februari 2009 21:16

Hehe japp, den är förjäkla skön! ;D

Jo precis, jag mår bättre nu, både i kroppen och humöret!.. Nu är det bara att ladda om och köra över sjukdomen igen! :)

Ser att du också varit dålig. Magsjuka är bland det värsta jag vet. Det är få saker som tar så fruktansvärt mkt på krafterna som att kräkas konstat. Fy fan! Men hoppas det släpper och att det bara va över dagen!

Nu lyssnar vi på telialåten å tillfrisknar ;) Kram!

http://malindahlberg.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

9 februari 2009 21:17

Du har blivit utmanad i min blogg.

http://lenadahlberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se