Direktlänk till inlägg 8 februari 2009

En chans att framföra åsikter

Av Emmelie Nilsson - 8 februari 2009 19:53

STOPP STOPP STOPP
Innan du klickar bort, måste du skriva någonting om mig.
Detta gäller även dig som inte känner mig :)
Och nu är du också utmanad, lägg in denna text på din blogg!

 
ANNONS
 
Lenis

Lenis

8 februari 2009 22:09

Världens bästa Emmelie! Kan ha lite humörsvängningar, mestadels under "tjej veckan" men jag tycker om hon hur mycket som helst ändå. Vi är olika men ändå lika. Vänner för livet? I hope so :)

http://lenadahlberg.blogg.se

 
Ingen bild

Elin

9 februari 2009 00:23

I love you

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se