Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Jag har världens bästa jobb!

Av Emmelie Nilsson - 3 februari 2009 23:29

Jag får arbeta med något jag tycker är underbart roligt. Jag får träffa nya människor varje dag och hjälpa de flesta av dem. Jag tjänar bra, har ingen chef och mina kollegor är de bästa i världen! Av dem får jag beröm och framförallt uppskattning för allt jag gör, varje dag.

Jag är så otroligt tacksam för att jag har fått den här möjligheten! 


Ikväll var jag på ett Mary Kay event med mina kollegor och våra gäster. Elin följde med som min gäst och det var verkligen jätteroligt och intressant! När jag kom hem ligger Matte och sover i soffan så jag böjer mig ner och pussar honom försiktigt. Som vanligt vaknar han till och jag möts av ett stort leende, som alltid när jag väcker honom. Och som alltid blir jag alldeles varm och lycklig i kroppen på det sätt som bara han kan få mig att känna.

Imorgon ska jag iväg på möte med NoCry, projektet jag är involverad i. Ska bli kul att planera lite med gänget. Sen blir det raka vägen till Matilda för lite surr och så ska jag hjälpa henne med några saker. Vi ska peppa! 

Direkt vidare därifrån till pappa och Eva för en middag och sen har jag hudvårdsklass! 


Har jag inte världens härligaste liv? Jo, det har jag.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

3 februari 2009 23:35

Kikar in och säger hej! Härligt att vara nöjd med livet!

http://husprojektet.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

4 februari 2009 18:11

Det är inte riktat mot nån så. Inte alls.
Just nu känns det bara så. Jag har haft dåliga dagar helt enkelt. Ja, jag kan inte rå för hur jag känner. Men ta inte åt dig så..
Känner mig ensam helt enkelt..inte så lätt..

http://lenadahlberg.blogg.se

 
Lena

Lena

5 februari 2009 21:42

Vad görs på söndagkväll då? :)

http://lenadahlberg.blogg.se

 
Sizz

Sizz

6 februari 2009 11:17

Hehe, ja ibland är det härligt med lite nostalgi :) Jo, jag har hört att jag är lik henne sedan jag gick i högstadiet :) Men tack för komplimangen!

http://sizz.blogg.se

 
linn

linn

7 februari 2009 21:25

Visst är det världens bästa jobb! Jobbat som fristående hudvårdskonsult nu i snart 2 år och är mitt inne i DIQ. Lycka till med din mk karriär! Mvh Linn

http://linn.nordlander.marykay.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se