Direktlänk till inlägg 2 februari 2009

Tillbaka till vardagen!

Av Emmelie Nilsson - 2 februari 2009 12:44

...Tur att jag har en rätt skoj vardag! 

Måndag: Jag och Matte åker till Härnösand ikväll för att hälsa på ena syrran. Ska ha hudvårdsklass där och Matte får väl leka med Alva eller nåt.. :) Har en hemsk separationsångest från Matte nu för tiden. Vet inte vad det handlar om men jag vill helt enkelt inte vara ifrån honom överhuvudtaget.. Tur han ställer upp och följer med mig, han är bäst! 

Tisdag: Skulle ha klass med andra syrran men måste tyvärr ställa in. Vår kära SD har fixat biljetter åt oss i sista sekunden till ett Guest event med Mary Kay. Så det blir en kväll med massa spännande saker! 

Onsdag: Efter Matte kommit hem från jobbet åker vi till Kyrkdal för att käka middag med pappa och Eva. Pappa fyllde år förra veckan och jag har inte haft tid att åka dit tidigare. Sen har jag hudvårdsklass där, klirr! 

Torsdag: Mamma kommer och hälsar på några dagar. (Vilket innebär att jag måste hitta tid att städa lägenheten innan) Ska bli skönt att ha henne här över helgen och det lär bli en tripp till Härnösand för att hälsa på brorsan i huset. Mamma har ju inte varit där! Ska även ha en hudvårdsklass på torsdag och en facial med mamma någon dag i helgen.


Nej nu måste jag göra mig iordning och packa alla saker jag behöver för ikväll! Puss.

 
ANNONS
 
Maria

Maria

2 februari 2009 22:01

Härligt tjejen! Roligt att se att du kommit igång med hudvårdsklasserna :) Hoppas allt är bra med er, hälsa Mathias! :)

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se