Direktlänk till inlägg 2 februari 2009

Hemma från en helg i Umeå!

Av Emmelie Nilsson - 2 februari 2009 12:36

I torsdags tog jag mitt pick och pack och åkte till Umeå. Kvällen spenderades med Tobbe i han och Josses nya lägenhet. Tog det bara lugnt och kikade på tv innan vi somnade. På fredagen åkte jag in på stan för att få behandling av moster, skönt med en och en halv timmes massage! :)

Åkte hem och käkade med Tobbe och Josse och sen hämtade vi Matte och Elin på busstationen. Ingen ro och ingen vila tänkte vi och drog ut på Junkyard ett par timmar senare. Där mötte vi upp Rick och träffade även Linda-babe! Hur kul som helst.. Jag och Elin sjöng ett par låtar på rock-kareoken och runt halv 3 var vi hemma i sängen igen. Riktigt skoj kväll! 


Lördagen ägnade vi åt stan. Jag var så trött att ögonen gick i kors på mig så det blev ingen längre visit. Jennifer, min andra kusin, flyttade in i samma hus som Tobbe så jag mådde som fisken i vattnet och sprang mellan mina två kusiner. Tog en power-nap och gjorde oss iordning för ännu en utekväll i min favoritstad! For först till några kompisar till Tobbe och Josse och sen drog jag och Elin till en kompis till Kari. Så då fick vi träffa Kari och Tony också! Rick var bortflugen och Marcus  och Jossan var i Hällnäs så det blev ingen riktig stämning.. Roligast när alla dårarna är samlade! Jag och Elin hoppade in i en tax och for ner till Jacke där min Prins befann sig. Drog ett par Jäger innan vi förgäves försökte ta oss in på diverse krogar. Till slut hamnade vi på O´learys där vi hade riktigt kul! Stod på dansgolvet konstant, och träffade säkert 10 pers från Kramfors.. 

Var riktigt trötta när vi kom hem! 


Igår slappade vi till tusen och spelade kort och glodde på tv hela dagen. Jennifer följde med oss ner på stan och vi käkade på Max innan vi skulle fara. Säger bara en sak: Lökringarna på Max - To die for.

Var skönt att komma hem faktiskt, även om jag som vanligt längtar tillbaka hela tiden. Min släkt är bäst.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se