Alla inlägg under januari 2009

Av Emmelie Nilsson - 19 januari 2009 11:15

Resan var underbar!!! Har träffat de finaste människorna man kan tänka sig och haft det hur bra som helst. Den bästa resan någonsin fylld av massa nyttigt under dagarna och dans,fest och sång hela nätterna.

Har knappt sovit nåt så jag återkommer med en bättre resumé imorgon eller så. 


ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 11 januari 2009 11:11

We are gonna change the world
Not because it´s easy, because it´s hard!

Den 12 januari 2009, klockan 16:00 startar invigningen av Kramfors hetaste mötesplats, Studio NoCry i Kramfors.
Invigningen består av upplevelser skapade av och för kreativa ungdomar i länet - 4-faldigt Grammisnominerade artisten LAZEE ger gratis konsert, underground film, Wii -och Guitar Hero tävlingar, Team Kramforce avreser till Ignition i Finland...

Vi hjälper dig dit du vill!
-Gratis minibussar avgår från Kramfors Busstationen var 10:e min från kl 15.40-17.00 och tar dig till STUDIO NOCRY som ligger på Studiecentrum  i Kramfors.

Detta är något du inte vill missa, en eftermiddagen full av spännande events så ta chansen och upplev något utöver det vanliga, vi ses den 12 januari!

TACK, för att du skickar detta mail vidare :)

// The People´s Creative Republic of NoCry

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 8 januari 2009 21:50

Jag är helt slut i kroppen.

Vet inte vad det är som spökar men de senaste tre dagarna har jag vaknat pigg och alert och avslutat dagen med febertoppar..

Imorgon ska jag iväg ut i kylan och sätta upp affischer och resten av dagarna innan Finlands-resan lär inte bli lugna heller med tanke på öppningen av Studio NoCry. Jag kommer inte komma iväg till Finland om det fortsätter så här, så be en bön för mig att jag blir frisk nån gång!!


Imorgon ska jag iallafall börja dagen med ett besök på läkarstationen. Lär sluta med en penicillinkur som vanligt men man måste ju dit nån gång.


Av Emmelie Nilsson - 5 januari 2009 23:38

Istället för att skriva ner saker jag INTE ska göra och istället för att skriva ner en massa måsten, tänker jag printa ner några punkter om vad jag VILL med detta år.

Blir spännande att kolla tillbaka och se vad som blivit av och inte. Men jag känner på mig att detta år kommer bli kanon! 


 • Ta vara på mina vänner.
 • Stor-satsa på Mary Kay och dra in en månadslön i slutet av året.
 • Åka till mamma i Piteå, släkten i Umeå, vänner i Stockholm.
 • Åka på Sweden Rock!
 • Besöka London igen
 • Tatuera mig (en massa!)
 • Påbörja min lärlingsutbildning
 • Lära mig en massa om mig själv, redan nu i januari när vi åker till Finland.
 • Ta hand om mig, både kropp och själ.
 •  Unna mig något varje dag.
 • Ta mig tid att rita varje dag.
 • Spara pengar för framtiden
 • Flytta till en lägenhet nere på stan
 • Låta bli att fundera på sakerjag ändå inte kan lösa och som bara får mig att grubbla i onödan. (Läs: sluta vara alla till lags)
 • Köpa en massa spännande LP-skivor
 • Göra klart allt jag påbörjat detta år
 • Leva verje dag som om det vore den sista och göra allt som faller mig in.
Av Emmelie Nilsson - 5 januari 2009 23:31

Dagen började med att jag tog ut vovven på en jättesnabb promenad. Usch vad kallt det är ute nu!  Inge roligt alls..

Sen åkte vi på ett snabbt möte, hem igen och ganska snabbt vidare till Mattes mamma där vi spenderade dagen och käkade smörgåstårta! Mums. Som vanligt låg jag mest i Jögges säng och spelade spel.


Kvällen har jag ägnat åt Bubbe och att rita. Har gjort en hel sleeve till mig nu! Hur läckert som helst, mycket att inspektera. Längtar tills jag kan börja på den och längtar tills jag får spendera varje dag i tatueringsstudion. Inte så länge kvar nu! Gud vad jag kommer må gott.


Jag och Matte funderar på att flytta. Till en lägenhet i stan, kommer förmodligen köpa en i så fall. Lär tjäna in på det som bara den om vi skulle vilja flytta senare och jag behöver få vara närmre stan.. Närmare bussen härifrån! Haha.

Ibland blir jag bara så avundsjuk på de som bara sticker iväg. Som Sandra t.e.x som vågade bara åka till Norge på vinst och förlust. Leva lite och se saker. Fast ärligt talat trivs jag bäst här hemma i soffan med Matte, en hund och en katt. Men resa behöver jag, om det så bara är till Sundsvall! Miljöombyte är jätteviktigt.


Ska även se till att spendera mer tid med mina vänner. Har väl ett par riktiga vänner här i Kramfors, alla andra finns i Umeå, Luleå Sundsvall och Stockholm. Tänker ägna 2009 till att ta vara på tiden jag får med dem.

 Vänner är det dyraste man har. Blir några trippar norut och söderöver detta år.

Av Emmelie Nilsson - 4 januari 2009 20:45

Eftersom Matte var så sjuk i fredags och jag var på kalas igårkväll tog vi en myskväll idag istället!

Har dukat upp med chips och dip, ostbågar, popcorn, choklad och saft! 

Hur mysigt som helst, nu sitter vi bara och väntar på filmen som börjar om en kvart.


Jag är en sån som verkligen behöver belöningar när jag gjort nåt bra. Samma sak är det med vardagslyxen. Hemma hos oss finns det alltid något gott (läs onyttigt) att äta och varje kväll unnar jag mig nån godbit och nåt roligt/mysigt att göra. 

Annars skulle jag inte fungera.Snart drar ajg till Finland en vecka tillsammans med Marlene, Ida, Tobbe och Jonna. Är helt säker på att vi kommer få en rolig, lärorik och spännande resa och jag längtas! Dock kommer jag sakna Prinsen jättemycket. Fast tror nog att han tycker det är skönt att vara för sig själv lite, även fast han kommer sakna mig när han ska krypa ner i sängen! :)

Av Emmelie Nilsson - 4 januari 2009 17:11

Jag har en jättebra och fin kamera.

Men ingen laddare och ingen skiva så att datorn tar över bilderna.

Jag måste ringa min bror och flirta lite, för min blogg är hemskt tråkig utan bilder.

Av Emmelie Nilsson - 4 januari 2009 13:04

Igår åkte jag till Elin för att fira hennes storebrorsa Chri som fyller 25 imorrn. Det var riktigt trevligt med tårta, snacks, bål och snittar. Mums!

Kul att träffa allt gammalt folk man inte sett på evigheter också. Blev tre rundor pictionary där vi tjejer vann 2 av gångerna.


Tog en taxi hem runt 00.30 och somnade rätt fort i vår sköna säng.

Idag vaknade jag dock kl 12 och har hunnit med att städa lite. Ska snart åka till Studio NoCry för att måla en sista sväng med Marlene och Ida. Resten av dagen tänkte jag ägna åt att måla och boka lite klasser! 


Usch vad kallt det är, jag gillar INTE vintern.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se