Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Gråvita skyar, tandläkarväder.

Av Emmelie Nilsson - 28 januari 2009 12:10

I måndags åkte jag och Matilda till Sundsvall. Stannade till på Birsta för lite snabb-shopping och sen vidare på Mary Kay möte. Efter mötet åkte jag till Elin och vi hade några timmars välbehövligt surr och till slut slocknade vi till Twilight.


Igår hämtade Matilda upp oss och vi for in på stan och käkade. Elin gick till skolan och vi strosade runt på stan. Matilda fyndade snygga kläder och skor medans jag bara köpte en knallrosa mössa. Avslutade dagen på Waynes och for sen åt skilda håll för att ha hudvårdsklass. Min klass var riktigt skojig och det gick superbra! Matilda hämtade upp mig (igen) och vi rullade vidare hem mot Kramfors efter att ha stannat till på Max för en burgare.

Både jag, Ida och Matilda hade klass igår och det gick superbra för oss alla så nu blir det fira av nån dag framöver! 

Har en ganska fullbokad kalender nu kan jag lova. Umeå imorgon tills på sönda, jobb hela nästa vecka, mamma kommer helgen som kommer, jobb hela veckan efter, Stockholm helgen därpå. Men det är så det ska vara! Då jag känner att jag lever och gör någon nytta.

Apropå jobb så blir Mathias förmodligen varslad på måndag. Snälla ni - håll tummarna om att det inte blir så.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Palle

28 januari 2009 13:58

8 varslade jag har plats nummer 5 fick jag reda på nu. Wiee...

 
Maria

Maria

28 januari 2009 16:40

Det låter jättebra det där! Kul att allt går bra för dig :) Synd om det med Mathias, jag håller tummarna!

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se