Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

SKOR!

Av Emmelie Nilsson - 25 januari 2009 22:18

När jag är minsta lilla deppig eller bara har tråkigt surfar jag Alltid in på:

www.gojane.com


Sjukt läckra skor och billiga priser. Spela roll om de inte håller eller av dålig kvalitet, de är snygga!! 

Jag har flera par skor som jag inte kan ha av olika anledningar. Jag köpte dem ändå och ställer dom i bokhyllan. När jag flyttar nästa gång ska jag se till att ha en hel vägg med skor. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Theres

27 januari 2009 17:13

hurrö bruden, jag hoppas få kolla in all adina "pjäxor" en vacker dag.
När kommer du och Elin norrut? Kan ni svänga förbi hos oss på fredag kväll? Kanske Tobbe och Josse kan haka på också?

 
Ida

Ida

27 januari 2009 21:45

Ja du ser faktiskt as-kaxig ut. Men du ser ganska cool ut :P

http://id.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se