Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Varm oboy och ostmackor!

Av Emmelie Nilsson - 25 januari 2009 20:38

När jag vaknade imorse klev jag upp direkt. Orkade inte ödsla en hel dag med att ligga i sängen. Dock tog jag med mig täcket och kudden och ägnade hela dagen åt att ligga i soffan istället! Haha.

Var iallafall sjukt sugen på oboy och ostmackor men fanns så klart varken ost eller mjölk så förutom ryggläge i soffan med film har dagen gått åt till att tråna efter vad rubriken skvallrar om.

Skulle ha hudvårdsklass idag som blev ombokad i sista sekund så det var bara att byta om igen, tvätta bort sminket och återgå till soffan igen. Tyvärr. Mitt jobb är lite osäkert, men så himla mycket roligare och mer utmanande än alla andras! :)

Iallafall så kom Eva hit och körde ner mig på affären så jag storhandlade när jag äntligen hade en bil som körde hem varorna. Blev mycket frukt och vitaminer och onyttiga saker som kakor, popcorn och choklad. Men Prinsen är ju sjuk så då behöver man vitaminer och sötsaker! Så nu har jag äntligen fått avnjuta det jag längtat efter hela dagen. Tror inte jag hade överlevt utan kvällsfikat, när man väl ställt in sig på nåt man är sugen på går det inte att släppa! 


Nu längtar jag jättemycket tills imorgon. Mary Kay möte i Sundsvall med Ida och Matilda. När jag är nere, eller när jobbet går lite trögt är Matilda den bästa att ringa till. Redan när hon svarar sådär kvittrandes i telefonen känns allt mycket bättre och efter ett par minuters pep-talk är det kanon! Och Ida har alltid gjort mig glad, hon är speciell. 

Så imorgon får jag en hel eftermiddag och kväll med de tjejerna! Först ska vi på en marknadsplan och sen på möte, väl behövligt! Efter det ska jag hem till Elin och mysa med muffins och film tills vi somnar. Lär nog strosa på stan i Sundsvall en sväng på tisdag också även om jag inte ska köpa en enda liten sak. Har annat att prioritera ekonomiskt nu.. Sen på kvällen blir det hudvårdsklass hos Elin och efter det hemresa med Matilda. Bra dagar! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se