Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Kramm i ett jävla nötskal.

Av Emmelie Nilsson - 25 januari 2009 01:40

Förfesten var riktigt skojig! Massa gamla minnen och djupt snack blandat med dåliga skämt och spel. Riktigt härligt gäng! Bara Prinsen som saknades..

Sen, mitt i allt roligt, drog vi på Kramm.

Jag hade lovat mig själv att aldrig mer gå på Kramm så länge det inte är påsk eller annandagen (hemvändare) och ändå trodde jag, för 572:a gången att det kanske kunde bli kul idag. 


Basic Element var riktigt bra men det gick inte att lyssna på dem eftersom alla jävla överförfriskade människor roade sig med att knuffas genom hela grejen. Vakterna var för tjocka (vältränade?) för att kunna hindra något och det slutade med att hälften gick därifrån. Så försökte jag mingla runt ett varv. Än en gång ska alla jävla fyllon knuffas, slåss och tafsa som om de vore fjorton och precis kommit in i puberteten. Men det är väl ungefär sån mentalitet de har också. Inte ens vid borden får man sitta ifred utan en massa tjafs och folk som letar bråk.


Den här gången LOVAR jag. Aldrig mer Kramm så länge det inte är hemvändare. Då kanske jag går dit.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sandra

1 februari 2009 20:01

Jag kommer hem i påsk. Då blir det kramm;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se