Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Basic Element!

Av Emmelie Nilsson - 24 januari 2009 16:33

Så ikväll får jag min julklapp av en vän som fixat att Basic Element lirar på Kramm, mina gamla idoler! Haha, det kommer blir riktigt kul att se dem och sjunga med lite i gamla låtar.

Ska när som helst åka till Lena och sen blir det party med ett gäng grabbar innan vi drar vidare.

Matte ligger hemma i feber :(


Har väl ingen superlust att gå ut idag egentligen. Har blivit bortskämd av Finlands uteliv vilket förmodligen är ett av de bästa i världen. Men men! Kul att träffa vänner iallafall och skaka rumpan lite. (som om vi inte gjorde det nog mycket i Finland? Alla, inklusive grabbarna, hade träningsvärk på ställen vi inte visste fanns)


Aja, Ses kanske ikväll, annars får ni ha det så kul! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se