Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Dålig på att uppdatera

Av Emmelie Nilsson - 22 januari 2009 10:38

Sorry guys, but I've been busy.

Resan till Finland har varit väldigt omvälvande personligt och sen jag kom hem har jag inte suttit ner en sekund. Möten och träffar hela tiden.

Igår var jag iallafall ledig på kvällen så jag, Matte och Jonna gick och såg Twiglight. GRYM film, ska se den ikväll igen, fast hemma i soffan! :D

Idag ska jag ner på stan och ta tag i mitt liv. ordna en massa saker. 

Ikväll har jag min första hudvårdsklass så önska mig lycka till! 


På återseende.

 
ANNONS
 
Lena

Lena

22 januari 2009 11:40

Good luck! Håller tummarna :)

http://lenadahlberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se