Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Hemma från Finland!

Av Emmelie Nilsson - 19 januari 2009 11:15

Resan var underbar!!! Har träffat de finaste människorna man kan tänka sig och haft det hur bra som helst. Den bästa resan någonsin fylld av massa nyttigt under dagarna och dans,fest och sång hela nätterna.

Har knappt sovit nåt så jag återkommer med en bättre resumé imorgon eller så. 


 
ANNONS
 
Lena

Lena

19 januari 2009 11:47

Heeey babe! Välkommen hem :D
Hör av dig nåt när du vaknat till riktigt och är sugen på o ses ;)

http://lenadahlberg.blogg.se

 
Maria

Maria

20 januari 2009 17:46

Ja, du borde komma upp snart och roa dig lite du med ;D

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se