Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

insikter!

Av Emmelie Nilsson - 5 januari 2009 23:31

Dagen började med att jag tog ut vovven på en jättesnabb promenad. Usch vad kallt det är ute nu!  Inge roligt alls..

Sen åkte vi på ett snabbt möte, hem igen och ganska snabbt vidare till Mattes mamma där vi spenderade dagen och käkade smörgåstårta! Mums. Som vanligt låg jag mest i Jögges säng och spelade spel.


Kvällen har jag ägnat åt Bubbe och att rita. Har gjort en hel sleeve till mig nu! Hur läckert som helst, mycket att inspektera. Längtar tills jag kan börja på den och längtar tills jag får spendera varje dag i tatueringsstudion. Inte så länge kvar nu! Gud vad jag kommer må gott.


Jag och Matte funderar på att flytta. Till en lägenhet i stan, kommer förmodligen köpa en i så fall. Lär tjäna in på det som bara den om vi skulle vilja flytta senare och jag behöver få vara närmre stan.. Närmare bussen härifrån! Haha.

Ibland blir jag bara så avundsjuk på de som bara sticker iväg. Som Sandra t.e.x som vågade bara åka till Norge på vinst och förlust. Leva lite och se saker. Fast ärligt talat trivs jag bäst här hemma i soffan med Matte, en hund och en katt. Men resa behöver jag, om det så bara är till Sundsvall! Miljöombyte är jätteviktigt.


Ska även se till att spendera mer tid med mina vänner. Har väl ett par riktiga vänner här i Kramfors, alla andra finns i Umeå, Luleå Sundsvall och Stockholm. Tänker ägna 2009 till att ta vara på tiden jag får med dem.

 Vänner är det dyraste man har. Blir några trippar norut och söderöver detta år.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se