Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Myskväll!

Av Emmelie Nilsson - 4 januari 2009 20:45

Eftersom Matte var så sjuk i fredags och jag var på kalas igårkväll tog vi en myskväll idag istället!

Har dukat upp med chips och dip, ostbågar, popcorn, choklad och saft! 

Hur mysigt som helst, nu sitter vi bara och väntar på filmen som börjar om en kvart.


Jag är en sån som verkligen behöver belöningar när jag gjort nåt bra. Samma sak är det med vardagslyxen. Hemma hos oss finns det alltid något gott (läs onyttigt) att äta och varje kväll unnar jag mig nån godbit och nåt roligt/mysigt att göra. 

Annars skulle jag inte fungera.Snart drar ajg till Finland en vecka tillsammans med Marlene, Ida, Tobbe och Jonna. Är helt säker på att vi kommer få en rolig, lärorik och spännande resa och jag längtas! Dock kommer jag sakna Prinsen jättemycket. Fast tror nog att han tycker det är skönt att vara för sig själv lite, även fast han kommer sakna mig när han ska krypa ner i sängen! :)

 
ANNONS
 
Mallan

Mallan

5 januari 2009 00:12

Vilken tur! För jag lär fortsätta tills jag är frisk ;)

http://malindahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se