Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Chri 25 år!

Av Emmelie Nilsson - 4 januari 2009 13:04

Igår åkte jag till Elin för att fira hennes storebrorsa Chri som fyller 25 imorrn. Det var riktigt trevligt med tårta, snacks, bål och snittar. Mums!

Kul att träffa allt gammalt folk man inte sett på evigheter också. Blev tre rundor pictionary där vi tjejer vann 2 av gångerna.


Tog en taxi hem runt 00.30 och somnade rätt fort i vår sköna säng.

Idag vaknade jag dock kl 12 och har hunnit med att städa lite. Ska snart åka till Studio NoCry för att måla en sista sväng med Marlene och Ida. Resten av dagen tänkte jag ägna åt att måla och boka lite klasser! 


Usch vad kallt det är, jag gillar INTE vintern.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se