Alla inlägg under december 2008

Av Emmelie Nilsson - 5 december 2008 19:14

Idag har jag också suttit på powerhouse hela dagen. Övertrött och uttråkad kan bara resultera i en sak när det kommer till Emmelie: Dryghet.

Eftersom jag suttit en meter från Lasha hela dagen har han fått tagit smällen. Fast han verkar överleva. Han är inte så normal han heller.


Det går iallafall framåt! Affisch och logotype är spikade, bara lite små-justeringar kvar. Här hemma har jag städat och snart kommer Tobbe, Josse och Jennis. Mys! 

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 4 december 2008 22:21

Var på Powerhouse i åtta timmar idag. Hann med en affisch, lunch på Kramm, nåt möte och en nigning för politikerna. Men mest kollade jag på Lasha när han klippte ihop en teazer. Skulle valt rörlig bild som jag tänkte, men samtidigt tror jag inget är roligare än grafisk design..

Blev middag och film även om jag kanske inte var bästa värdinnan idag med tusen saker i huvudet. Kollade på "Barnhemmet", sjuk film men bra, (det jag vågade se av den)


Mår fan dåligt, fryser och är illamående. Fast har mått konstigt lite nu och då senaste tiden. Hoppas att det är kroppen som reagerar på stress och lite sömn bara. Vill verkligen inte bli sjuk!! 

Bara för att vara snäll ska jag gå och lägga mig nu och få en ordentlig natts sömn. Om jag kan somna vill säga, har varit svårt senaste veckan. Konstigt! 


Sov gott alla, till veckan är jag nog mer mänsklig.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 4 december 2008 08:38

...Den frågan har jag ställt mig många gånger den senaste veckan. Är lagomt förvirrad just nu.

Ska snart bege mig upp på Powerhouse och sitta där och jobba idag. Får mycket mera gjort och har min feedback på plats! Känner inte riktigt att jag är som jag varit på design-biten men det blir väl så när man inte sysslat med det på nära två år. Men det kommer! 


Lär sitta där uppe större delen av dagen och sen blir det middag här hemma med några vänner. Får väl se hur social jag är, men jag ska göra mitt bästa även om telefonen lär ringa stup i kvarten..


Imorrn måste jag städa, ska få långväga besök över natten och det är ju inte kul om deras första intryck av min lägenhet blir något fasansfullt..


Nej! Det här har jag inte tid med.. Sköt om er där ute och ha en bra dag! 

Av Emmelie Nilsson - 3 december 2008 20:53

Prinsen har masserat mitt huvud så nu mår jag bra. Herr Feber lämnade jag i sängen.

Jobbet går framåt. Mary Kay går framåt. Skolan går snabbt bakåt. Men det fixar jag! 

Längtar till helgen då Tobbe och Josse kommer ner för en heldags shopping i Sundsvall och på lördag ska jag på Mary Kay-utbildning. Ska bli såå kul! Och nyttigt..  Lördagkväll blir det firmafest och jag fasar. Verkar vara en hel del dårar på Mattes jobb.


Men allt går bra! Och livet är underbart just nu. Tack Matilda, det är till stor del din förtjänst.

Av Emmelie Nilsson - 3 december 2008 13:07

Somnade sent igår eftersom jag satt uppe och jobbade och inte kunde somna när jag väl la mig ner..

Upp klockan nio för att fixa lite layout och nu sitter jag här och ögonen går i kors.. Vill inte lägga mig nu heller eftersom jag väntar på paket, hoppas det kommer snart så jag kan öppna för paket-gubben och sen slockna.

Av Emmelie Nilsson - 3 december 2008 10:03

Nu skiter jag i det här, det är fan fult gjort.

Vad är det för mening att man sliter och kämpar för nåt som ändå inte duger och som andra ändå fixar utan en..


Den här dagen börar med irritation. Hoppas mitt paket och min post kommer så kanske jag blir lite gladare. 

Av Emmelie Nilsson - 2 december 2008 21:38

Så går mitt huvud nu. Är inne i en period där jag har EN MILJON olika saker att göra (helst samtidigt).

Har ju Mary Kay där jag tänker satsa 100% (så fort jag släppt allt annat)

Har skolan som just nu får noll uppmärksamhet då det är tråkigt.

Har dessutom hoppat på ett till jättespännande projekt där jag kommer vara involverad senare. Just nu är jag också involverad genom att jag gör designs till marknadsföringen. 


Febern kryper sakta på och jag stressar för att hinna klart innan jag ligger däckad.MEN! Det är Jättekul! :)

Av Emmelie Nilsson - 2 december 2008 11:27

Jag är helt dagvill. Har en MILJON saker i huvudet och en massa att göra. Ska nu närmast göra två logotyper, gå på två möten och sen plugga.

När man har skola och två stora projekt i sitt liv blir man förvirrad. Efter idag ska jag dock satsa på skolan i första hand. är bara två och en halv vecka kvar innan jag slutar och innan dess måste jag ha gjort fem prov och ett arbete. TJOHOO!


Men idag har jag inte tid. Idag måste jag göra en massa andra saker. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se