Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Mysdag!

Av Emmelie Nilsson - 28 december 2008 18:18

Klev upp halv 12 idag och bara mös. Städade lite medans Matte handlade och sen blev det en sväng Guitar Hero!

Ida ringde och frågade om vi skulle göra nåt så det blev en tur ner på Hemköp för att inhandla middagsgrejor. Ida kockade ihop jättegod fläskfilé, sallad och strips. Mums! 

Förflyttade oss snabbt till soffan efter alldeles för mycket mat och Ida körde lite Guitar Hero. Hon börjar ju bli ett proffs! :)


Resten av kvällen ska jag spendera framför tv:n. Har ju inte gjort annat än rännt runt senaste tiden så jag ska verkligen bara slappa idag. Och imorgon! ;)

 
ANNONS
 
Lena

Lena

28 december 2008 20:32

Om jag är ledig imorgon så får du gärna slappa tillsammans med mig ;)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se