Direktlänk till inlägg 23 december 2008

Dan före dopparedan!

Av Emmelie Nilsson - 23 december 2008 16:11

Igår var Elin här och vi hade lilla julafton. Fick plektrum, en stämapparat, en gitarrbok och ett kapo så nu kan jag inte skylla på nåt när jag ska lära mig spela riktigt ;)


Vaknade imorse av att Elins mobil spelade en julsång. Kändes nästan som när man var liten och vaknade på julaftonsmorgonen..

Gick ner på stan och fixade det sista julklapparna (om jag inte glömt nåt..) och sen kom syrran hit ett par timmar och fördrev tid. 

Är jättetrött men kan inte somna för hostan.. Gjorde ett försök att somna för en timme sen men jag bara hostade så nu har jag gett upp.


Ikväll kommer tjejerna hit och spelar bingolotto med mig! Uppesittarkvällen är ett måste för julstämningen.

Har haft så himla mycket julstämning senaste veckorna men nu är den som bortblåst. Lagomt till julafton med andra ord :P 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se