Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Pjuh!!

Av Emmelie Nilsson - 22 december 2008 15:39

Har än tligen blivit klar med en av Elins julklappar. Vi ska ju ha vår egen julafton idag! :D

Iallafall så åkte vi till brorsan igår eftersom det inte bliev i lördags. Robin och Elias är verkligen världens sötaste barn! Fick ju se brorsan och Lindas nyinköpta hus också så det var kul. Världens härligaste läge med strandtomt och brorsan har gjort ett riktigt bra jobb med renoveringen hittills.

Utbytte lite julklappar och vi fick ett presentkort på Inreda & Sånt, Perfekt! Jag älskar den butiken och det är alltid kul att köpa nytt till hemmet. 


Idag ska jag städa ihop lite och sen blir det hockey i Latbergshallen med Elin, Lena, Matte och Andreas. Längesen jag var där nu så det blir skoj!

Sen blir det som sagt lilla julafton med Elin, nån film och pyjamasparty. Yeah! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se