Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Sjukdom i familjen.

Av Emmelie Nilsson - 20 december 2008 12:07

Fan också!

Mattes förkylning har börjat om. Det innebär att vi inte kan åka till brorsan ikväll.. Visst kan jag åka själv men det är inte lika kul. Dessutom skulle Robin bli jätteledsen om inte Matte följde med. 

Prinsen har ashög feber så det får bli en annan dag.

Lutar åt att jag får hitta på nåt själv ikväll. Har som tur är både Lena, Elin och Maria hemma! :) Hade tänt att kika förbi hos Carro ikväll men hörde att hon sa bort, synd! 


Aja.. Tillbaka till ompyssling av sjukling. Detta lär leda till att jag ligger i feber på julafton.

 
ANNONS
 
Lena

Lena

20 december 2008 14:04

Bara komma förbi hos mig o Ante ikväll om du vill. Elin skulle kanske komma och även Maria :)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se