Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Jag önskar att jag hade en kamerasladd.

Av Emmelie Nilsson - 20 december 2008 10:04

För då hade jag lagt upp alla fina bilder jag fotat. Granen är jättefin, även om den börjar rasera nu efter att Molly lekt som ett tok med den hela natten.


Hoppas Tomten ger mig en kamerasladd.

 
ANNONS
 
Elin

Elin

20 december 2008 10:39

haha vad sött ^^ Får komma och kolla in den på måndag eller så :)

http://elinpersson.bloggagratis.se

 
Lenis

Lenis

20 december 2008 11:52

Det fanns en smiley som såg ut såhär ;) , jag skojade! Uppesittarkväll med Lotta Engberg..de e grejer de :D

http://lenadahlberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se