Direktlänk till inlägg 19 december 2008

Mycket att se fram emot!

Av Emmelie Nilsson - 19 december 2008 19:48

Idag har jag och Matte storstädat här hemma. Behövdes Verkligen!

Har lagit in några julklappar och grejat på och snart ska julgranen upp! Har ett julpirr i magen som jag inte känt sen jag var liten och det känns bra! 

Molly har fåttsina julklappar idag redan eftersom hon lidit av tristess senaste tiden. Nu är det verkligen slut på det för hon fick en klösbräda med råttor som flyger runt lite här och där och en leksak som hon är galen i! Den flyger över hela rumet och hon river hälften av inredningen när hon jagar den. Men det är ju bara jul en gång om året så hon ska få leka bäst hon vill :)


Har mycket att se fram emot de kommande dagarna.

Imorgon: Jag och Matte åker till Härnösand och har lilla julafton med brorsan och Linda. Blir till att inhandla de sista julklapparna där innan vi åker vidare till deras nyinköpta hus och myser. Kommer sova över där också. 

Söndag: Ida och Matilda kommer över på julmys! :)

Måndag: Jag och Elin kör våran julafton enligt tradition

Onsdag: Julafton blir med pappa och Eva i Ullånger. Vi ska först hälsa på mattes familj på förmiddagen sen blir det Kalle Anka och mat i Ullånger. Vi i familjen kör egen julafton på kvällen.

Juldagen: Till farmor och fira med henne på ålderdomshemmet.


Sen ska jag träffa mediatjejerna någon kväll och fira julafton med trillingarna nån kväll.


Blir många jular när man är skilsmässobarn och har typ 100 olika att fira med.. Stressigt men kul! (Man får ju fler julklappar...) ;)


Nej nu blir det paketinslagning och julgransbygge! 

 
ANNONS
 
LD

LD

19 december 2008 20:27

Här fanns man inplanerad ;)

http://lenadahlberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se