Direktlänk till inlägg 14 december 2008

I Dimman...

Av Emmelie Nilsson - 14 december 2008 19:58

NU, klockan 20.00 börjar jag vakna till liv. Blev minst sagt för mycket av det goda igår..

Syrran kom hit och vi förfestade med Lena och Andreas. Sen kom en massa folk hit dansade, surrade och sjöng. Riktigt kul, efter det gick det utför. Hamnade nere på Träffen med Björn, Grimsen och Johan innan vi drog på Kramm. Jag var generös, alldeles för onykter och förvirrad. Minns inte mycket av gårdagen kan jag säga. Vaknade upp i sängen runt halv 11 imorse och hade ingen aning om nånting. Lyckat! ;) 

Såg att syrran och Björn låg och sov på varsin madrass på golvet och jag fattade ingenting. Tydligen hade Björne och Matte efterfest till klockan 6 med en flaska Whiskey! 


Nej nu ska jag kolla på tv och sen blir det sängen igen! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Theres

15 december 2008 20:46

Oj då! Jag kommenterar inte för du vet min åsikt redan... :) Kram på dä i alla fall!!
Jo, jag skulle vilja veta vilken adress som du finns på. Helst ikväll! Säger inte varför - men du förstår!! hi hi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se