Direktlänk till inlägg 12 december 2008

And off we go!

Av Emmelie Nilsson - 12 december 2008 08:47

Ännu en dag när jag kliver upp i tid och åker upp på PH. Det är bra för mig, jag behöver lite rutiner i mitt liv.

Idag ska jag faktiskt bryta mitt arbete en timme för att skriva ett prov. Ida mer eller mindre tvingade mig att göra det och det är ju bra! :) Hoppas jag klarar det bara så jag slipper göra om det. Finns nämligen inte så mycket tid till att sabba ett prov just nu.

Tänkte kuta förbi Andreas på Chockland också idag. Ska surra med han lite och fundera ut saker och ting. 

I övrigt är helgen rätt oplanerad. Kan bli fest ikväll, eller idol. Imorrn lika så. Eller ja, inte Idol då men fest eller en lugn hemmakväll (trist)


Man ska leka av sig. Vips så sitter man hemma med tre ungar och för lite tid att ens andas.

 
ANNONS
 
Ida

Ida

12 december 2008 10:33

Gå ut med oss!

http://id.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se