Alla inlägg under november 2008

Av Emmelie Nilsson - 5 november 2008 10:44

Underbart!


Tror hela världen kommer märka av ett demokratiskt USA. För första gången har jag verkligen intresserat mig för USA:s presidentval och TACK amerikaner för att ni insett vad demokratin kan göra för ert land och resten av världen.


Dessutom höll han det bästa talet jag någonsin hört. Ärligt med framåtanda och passion. Jag är glad att jag fått tagit del av en händelse som i framtiden kommer vara en av historiens viktigaste, för Barack Obama är inte bara USA:s president, han kommer bli världens ledare.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 4 november 2008 13:18

Det här är fan det sjukaste jag har sett.http://www.truelovetattoos.org/

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 4 november 2008 13:08

Usch vad seg och trött jag är! Blev sjukt sent igår innan jag somnade och nu är jag fortfarande trött. Har kollat igenom Gossip Girl och One Tree Hill, typ allt jag orkat med hittills. Städat en sväng också..


Ska vila en stund sen blir det ut och röra sig lite. Matte ska lira innebandy ikväll så då kan jag göra skolarbete då istället.


Nej, det här inlägget kommer ingen vart och jag kan knappt hålla ögonen öppna tillräckligt för att kunna skriva nåt vettigt. Ner i sängen en sväng.

Störs.

Av Emmelie Nilsson - 3 november 2008 23:07

...If you could?


Blev en promenad till slut ändå. Jörgen kilade förbi så vi hakade på. Skönt att röra sig, somnar bättre då.
Har kikat på tv resten av kvällen och funderar väl på att försöka sova så småningom. Vette sjutton om jag kan men får väl prova. Om ett tag. Ska upp tidigt imorrn och knata ner på skolan.

Känns som om jag håller på att bli sjuk?

Av Emmelie Nilsson - 3 november 2008 17:21

Jag är sjukt uttråkad och rastlös för tillfället.

Har suttit i den här soffan hela dagen. Skulle inte förvåna mig om jag har blåmärken i röven om jag skulle få för mig att kliva upp och kolla.

Matte sover i soffan, Mia och Robin var förbi en sväng men åkte för en timme sedan och Lena är sjuk i Frånö. 

Alla man har gångavstånd till är sjuka och jag har inget körkort. Ska kanske passa på att gå ut på en promenad nu medans Matte sover. Han orkar inte och vägrar förmodligen att släppa ut mig i mörket ensam. Men sover han kan han inte göra nåt åt saken, eller hur? Mohahahaha.

 

Dagens låt: Hinder - Take it to the limit

Dagens visdomsord: "Då kör vi inför beach 09 gumman, fortsätter vi såhär kommer vi se ut som Bart Simpson och vem tänder på honom?"

Dagens bästa: Jag har varit sjukt duktig och gjort en massa skolarbete

Dagens sämsta: Trött i huvudet men kroppen skriker efter action.

Av Emmelie Nilsson - 3 november 2008 12:40

Tre labrapporter avklarade, ska snart ta mig an den fjärde och sista. Det enda som egentligen krisar nu är matten, men får gå på alla lektioner i veckan som sagt.

Haha fan vad tråkigt det måste vara för er att läsa om plugg hela tiden. Ska bättra mig, jag lovar.


Har tagit mig an en belöning nu iallafall! Lyssnar igenom alla album Jörgen kom med i lördags. Tur man har en personlig musik-tankare.. ;)

Så nu har jag några skitbra album på datorn, lyssna igenom Hinders nya och lägg till lite Scar Symmetry, Avenged Sevenfold,  Disturbed, Entwine, Mercenary, Sabaton, Soulrelic och Shinedown så har ni min playlist!


Av Emmelie Nilsson - 3 november 2008 09:26

Så var helgen förbi och vi är tillbaka till allvaret.

Förra veckan ägnade jag åt plugg. Dock har jag en massa kvar:

  • Skriva ett repotage om någon intressant närstående person
  • Labrapport Korrosion
  • Labrapport Surt eller basiskt
  • Labrapport Coca Cola burken
  • Labrapport Värme
  • Fördjupningsuppgift på 5 A4sidor
  • Kemiprov på torsdag
  • Energiprov på fredag


Sen är det säkert nåt mer som jag har glömt och dessutom måste jag komma ikapp i matten så det blir till att besöka skolan varje dag och gå på stödmatte. Hur hinner man? Och vad ska jag belöna mig med?


Lika bra att sätta igång kanske. Får se hur många punkter jag prickat av när dagen är slut. Förhoppningsvis de flesta, förmodligen typ en.

Av Emmelie Nilsson - 2 november 2008 12:21

Gårdagen var riktigt skoj!

Sammanfattar senare, ni får en bild på mig och Elin iallafall

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se