Alla inlägg under november 2008

Av Emmelie Nilsson - 11 november 2008 18:11

Idag har jag tagit mig tid att göra allt sånt jag älskar och mår bra av. Detta innefattar att måla, spela gitarr, läsa och lyssna på musik.

Skulle ut och gå nu var det tänkt men det blir nog senare ikväll istället.


Imorgon ska ajg kliva upp och gå ner på skolan för att plugg lite matte. Har prov på torsdag egentligen men får nog skjuta upp det. Har en del andra läxor också att avverka.


Här är tavlan jag målade idag:

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 11 november 2008 09:59

Är det inte en alldeles underbar dag idag?


För min del blir det en till skolfri dag och jag ska ägna mig åt att måla och kolla på Gossip Girl och One Tree Hill. Båda favoritserierna finns nu på datorn så det kliar i fingrarna.. Bäst jag kikar nu då!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 10 november 2008 21:59

Nu ska jag glo på mina favoriter Filip och Fredrik och sen blir det sängen. Har jätteont i huvudet och har satt i mig en påse popcorn så nu är det bara sängen som väntar!


Imorgon ska jag ut på promenix och sen blir det lite plugg och måla. Måste ner på stan och göra lite ärenden också. Ser fram emot helgen med Elin och en och annan krogrunda. Fan vad vi ska mysa. Hon och jag.


Idag fick jag äran att käka lunch hos Lena-gumman. Pasta med ädelostsås och grekisk sallad. Underbar! Tack gumman

Av Emmelie Nilsson - 10 november 2008 11:58

..Var exakt vad jag fick inatt och det behövdes! Har hittills bara suttit i soffan och kollat på Andra Avenyn. Tog en behövlig dusch också..


Resterande timmar denna dag ska jag ägna åt bokläsning, organisering av kommande skoluppgifter, en promenad och handling. Kanske, kanske gör jag en uppgift också. Kanske. (kontigt ord det där kanske)


Drömde förresten inatt att jag satte upp ett par affischer i lägenheten. Kan det vara ett tecken på att det är dags nu? Lika bra att göra det då när jag ändå inte har nåt bättre för mig. Ikväll måste jag testa min pilatesboll och sy lite. Kanske ska börja måla en tavla också? Oj vad man kan göra mycket när man lägger skoluppgifter på hyllan och sitter hemma hela dagarna.

Av Emmelie Nilsson - 9 november 2008 20:47

Imorse bokstavligen tvingade jag och Matte varandra att kliva upp ur sängen. Eftersom syrran och barnen skulle komma hit fick vi lov att snabbstäda.

Matte plockade upp sina kläder från golvet men istället för att slänga en strumpa i tvättkorgen slängde han den i toan. Trodde jag skulle dö av skratt! Roligast var ändå när han skitsur skulle plocka upp den..


Som sagt. Vi var jättetrötta och är så fortfarande. Blir en riktigt tidig kväll. Måste bara ringa Lena först!


Av Emmelie Nilsson - 9 november 2008 19:35

Min lördag började tidigt då jag klev upp för att ta en buss till Härnösand klockan 09.00 Dyngtrött knallade jag upp till Kicki och efter lite fika for vi och hämtade lillasyrran. Kicki och Laurence skulle iväg redan klockan 13.00 så jag och syrran vaktade barnen. Gick över förväntan och barnen är de charmigaste i världen!

Fick dock springa ner till bussen för att hinna hem. Trodde jag skulle få en hjärtattack! Klockan 23.30 var jag hemma i Kramfors igen och då mötte Matte upp mig. Vi gick upp till parken på Metal Meltdown och surrade med en massa folk. Skön avslutning på en lång dag! 


Idag kom Kicki, Moa och Rose hit och lunchade och hälsade på. Kicki skjutsade oss vidare till Kyrkdal för att fira pappa. Gofika och god mat, perfekt söndag! Skönt att surra lite.


Nu är jag jättetrött och ska slappna av i soffan resten av kvällen. Ensam mamma söker är ett måste sen lär jag nog knoppa av ganska fort.

Av Emmelie Nilsson - 7 november 2008 22:33

Jag är ingen Idol-nörd men att Robin E, Lars och Johan hänger löst ikväll är fan ofattbart. Det är de tre bästa i tävlingen och jag fattar inte vad Anna och den andra jävla Robin gör kvar i tävlingen.


I och för sig har Lars gjort bort sig genom att säga att han inte ens vill vinna och bör därför inte få stanna kvar. Men samtidigt gjorde han den bästa låten sångmässigt idag. Han är även den mest musikaliska av alla som varit med i Idol, synd på attityden. 


Han fick som han ville.

Av Emmelie Nilsson - 7 november 2008 14:14

Ännu ett prov avklarat och jag tror jag fixade det!

Idag är Matte borta till ikväll och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Sitter och lyssnar på musik och käkar chips nu, men dom är snart slut och sen blir det tråkigt igen.

Kan bli en sväng ner på hallen ikväll om jag orkar. Är helt slut i huvudet.


Någon med körkort som vill hämta mig i Härnösand klockan 22.00 imorrn?
Dagens låt: Crystal ball - Pink & Heaven sent - Hinder. LYSSNA

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se