Alla inlägg under november 2008

Av Emmelie Nilsson - 18 november 2008 14:18

Nån som vill ha information om demenssjukdomar? Jag kan nämligen allt nu efter att ha skrivit ett arbete om det på fem A4.

Nu ska jag ta en paus och spela lite gitarr. Dock måste den strängas om, låter förjävligt. (och JO det beror nog på den som spelar också, men just nu gör inte de sönderspelade strängarna saken bättre.)


Satt och glodde igenom en massa bilder idag. Hade den roligaste lördagen på länge i helgen och hoppas verkligen att den görs om. Många gånger.
Dock kom jag på att den roligaste lördagen innan det var i Umeå med Great Rush. Fan vad jag saknar dom grabbarna och tjejerna alltså.. Hoppas de kommer ner snart för jag ville verkligen ses snart.

ANNONS
ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 16 november 2008 22:41

Ja lördagen blev inte ens i närheten av vad vi hade planerat..

Runt 16.00 ringer Grimsen och upplyser om att han, Björne och Bergman ska till Sundsvall. Äntligen några som är pepp och äntligen en riktig fest tänkte vi och städade som dårar. (Förstår inte varför nu i efterhand med tanke på att dom knappast reflekterade över det och med tanke på hur det såg ut i morse)


Iallafall så kom Björn och Grimsen som två räddande änglar med batterier till kameran, vinöppnare och MAT. Har aldrig varit så hungrig i hela mitt liv som jag var då.

Började sprätta vinaren och några öl och sen bytte grabbarna av varandra i duschen. Körde "jag har aldrig" och insåg att alla gjort allt och berusningen började bli ett faktum. Drog ner på BK runt 23 för att ta en drink men det visade sig att de spelade en del rockklassiker så det blev många drinkar och massa skrik. 

 Drog till Kåren och placerade oss i en soffa och lyssnade på mer rockmusik. Bergman slöt upp med oss och när de stängde drog vi tillbaka på BK. Störig jävla idiot till bartender, en underbar bartender och goda drinkar. Jobbig kille som gjorde allt i sin makt för att bli spöad och helst rullstolsbunden och relax. Drog därifrån runt 3 och tog taxi hem. Väl hemma var det inte direkt dags att sova, grabbarna körde efterfest DeLux och Bergman spelade musik som orsakade tårar. 

Somnade inte förrän nästa dag och vaknade upp några timmar senare och insåg att lägenheten var full av folk som sov på konstiga platser. Well Done! 


Söndagen ägnades åt musik och YouTube-klipp (klassiker) och sen åkte jag hem med Jögge. 


En helt oslagbart grym kväll fick vi oss och den ska snart göras om! Tack!

Av Emmelie Nilsson - 15 november 2008 14:48

Frugan har nyss lagat fattiga riddare och duktar fram med tända ljus. Mys!

Så nu är man mätt i dagen och funderar väl på att hoppa in i duschen så småningom..


Jögge och Linkan surrade igår om att gå ut och käka och sen dra på krogen idag. Dock verkar dom kommit på andra tankar så här sitter vi. Ångrar fan att vi inte drog till Umeå och festade med några som vill och är pepp! Är alltid ett jävla drag med grabbarna.

Dock löser sig allt till slut! vart inget party med Great Rush-grabbarna men nu kommer Grand Nation-grabbarna stället! Sweet! Lär bli röj med Grimsen, Bergman och Björne på nån rockpub..

Ska bara luska ut när och var så är vi igång sen!


Saknar min Prins. Glöm aldrig, aldrig att jag älskar dig mer än livet.

Av Emmelie Nilsson - 15 november 2008 11:25

jaaa.. Förutom en sväng på stan så låg vi i sängen hela dagen igår. Runt halvsju tog vi oss ner på stan och efter en jävla massa om och men så mötte vi upp Jögge och Linkan. Drog på en Kinarestaurang och käkade och tog nån öl sen hem till Linkans jävla überlägenhet. Känns som att klättra upp till Harry Potters torn som Elin sa..


Knatade ner på stan och köpte dricka och chips och sen glodde vi tv och surrade till midnatt. Tur man har en överbeskyddande svåger, fick skjuts hem! :D


Idag blir det nog slappt. Ska möta upp grabbsen igen och käka på Biteline och sen bli det krogen!

Hoppas alla haft en bra helg.

Av Emmelie Nilsson - 13 november 2008 18:52

Jag är väldigt tacksam att hon städar, handlar och lagar mat. Det är inte så farligt som hon får det att låta. Jag har faktiskt haft ont idag, och hennes skadeglädje har varit på topp. Of course... Men hon är väldigt snäll som är här. Hon kom faktiskt hit frivilligt. Men hon hotar med att slå ihjäl mig om jag spyr. Och det är en biverkning till medicinen jag tar. Så hur fan ska det gå? Det löser sig nog. Ska kolla lite mer på Big Bang Theory nu, frugan är klar med disken. ;)


over and out


//Elin

Av Emmelie Nilsson - 13 november 2008 18:17

Hon tycker att jag är elak.

Fast att jag handlat, diskat och laga mat.

Nu säger hon att jag är dum i huvudet också.


Vad tjänar det till att vara en god vän som missar tre prov för att ta hand om sin bästis när hon bara ogillar mig..


Fast annars har vi det bra! Har inte klivit upp ur sängen på hela dagen. Inte hon allafall.. Har kollat på Big Bang Theory som är världens roligaste serie och gosat. Nu äter vi hockeypulver.


Apropå hockeypulver. Idag möts Modo och Luleå. Jag och min vän Bubbe kommer kanske aldrig mer prata med varandra. Det är synd.


Av Emmelie Nilsson - 12 november 2008 10:32

Iställlet för att sitta hemma och greja på med skolarbete och annat ska jag idag till Sundsvall. Min Elin har njurstensanfall så självklart åker jag dit och pysslar om henne.

Får se om hon hunnit komma hem från sjukhuset när jag kommer eller om jag får åka dit. Kan bli intressant att se om jag hittar..


Har packat en mega-väska med allt jag behöver om det blir så att jag stannar till söndag. Kommer sakna Matte hur mycket som helst :(

Får försöka att göra massa skolarbeten där istället för här. Tur att jag inte har nåt prov..

Aja. Ska väl göra mig iordning nu då! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se