Alla inlägg under november 2008

Av Emmelie Nilsson - 24 november 2008 21:27

Imorse knatade jag ner på Bakfickan för en lunch och fika med Elin. Blev kvar där i typ tre timmar i vår älskade soffa hos Rodrigo! Mycket att prata om..

Carro hade tid över så hon klippte luggen på mig också. Skönt att få det gjort! 

Eva kom hit och lämnade Gela så nu är vi hundvakt ett par dygn. Går jättebra förutom att både hunden och katten jagar varandra 24/7.  Hon lämnade två påsar med nybakta lussebullar också så jag och Prinsen har fikat té och gofika! Mys.


imorrn har jag inte planerat att lämna lägenheten förutom mot kvällstiden när jag ska ner till Matilda. Ska försöka få bort lite skolarbeten på dagen! har slappat alldeles för mycket senaste veckan så nu får jag ta smällen! ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 23 november 2008 20:06

Igår satt jag hemma med Jörgen och kollade film och flummade på. Matte var och bubblade med kompisar. Runt halv12 drog jag ner på förfest hos Malin där det var en hel del folk. Kvällen slutade på Gladan och jag var nykter och hade hur kul som helst! Jag och Matte dansade hela kvällen ;)


Idag vaknade vi klockan 12!! Helt sjukt, inte ens bakis var vi men vi sov ändå. Städade och handlade inför middag med Pappa och Eva. Blev tacopaj med grekisk sallad och bröd. Mycket uppskattat av gästerna! Fick två fina krukväxter också så jag är mer än glad. Riktigt mysig kväll måste jag säga. Jag och Prinsen kockade på som bara den! :)


Nu sitter jag och jäser i soffan och kollar på favoritprogrammet på tv. Tänkte fortsätta med soffläge tills jag lägger mig. Käka pepparkakor och mysa bland alla ljus..


Imorgon ska jag ner till Carro och boka en tid och sen ska jag umgås med Elin heeeeela dagen för det har hon lovat! :)

Skulle ju till Matilda idag egentligen för att gå igenom lite spännande saker. Dock tyckte båda att vi kunde skjuta upp det då dagsformen inte var på topp ;) Blir på tisdag istället, ska bli såå kul! 


Hoppas alla haft en bra helg för det har Verkligen jag haft!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 22 november 2008 10:21

Bombhot i Kramfors.

Mycket intressant att följa Kramfors poliser en sån här gång. (ja, ni vet nog vid det här laget vad jag tycker om polisväsendet)

Dock hade jag kunnat flytta den där lådan gratis istället för att staten ska lägga ut en halv miljon på att ta hit bombteamet från Stockholm. Och dessutom lär butikerna som fick stänga få en rätt fet ersättning.

I alla fall så var det ett tvättmedelspaket. Grattis! 


Ashlee Simpsons son ska heta Mowgli.

Mowgli? MOWGLI?

Av Emmelie Nilsson - 21 november 2008 21:38

SItter här i min ensamhet och vips dyker Maria upp! :) Gissa hur glad jag blev då på en skala?

Sen dök Lena och våran saknade Andreas upp också och en perfekt Idol-kväll var gjord! Lena var tack och lov lite sjuk så hon var rätt tyst den här gången :) Pratkvarnen våran! ;) 


Imorgon ska jag plugga undan en del på dagen och sen på kvällen har jag ingen aning om vad som händer.. Nånting ska nog hittas på annars blir det en myskväll hemma med älsklingen med en film under täcket. Är precis lika bra som nånting annat! 


Hoppas alla får en trevlig helg.

 

Av Emmelie Nilsson - 21 november 2008 14:08

idag klev jag upp och knatade ner på skolan i kylan. Fick sällskap av Matte halva vägen och fick åka bil med Elle resten av vägen så det var en bra start på dagen! Trodde jag skulle frysa ihjäl där ett tag innan Elle kom som en räddande ängel.

Väl på skolan snackade jag till mig mer närvaro och högre betyg. Dom som känner mig vet att detta inte är nåt ovanligt så cred till mig! 

Ska börja med ett fördjupningsarbete tillsammans med Emma också, kommer bli asbra! 


GIck ner på media en sväng och träffade Perra också. Tydligen ska jag bli kontaktad om en vecka för att bli förfrågad om något projekt. Spännande! Vet att det kommer vara nåt kul som har med media att göra eftersom han frågade mig och han vet vad jag gillar.. Så det ser jag fram emot! 


Resten av dagen ska jag städa och greja lite. Lena och Andreas kommer hit och kollar Idol med oss. Kul att umgås med dom små räkorna igen, var aslängesen! :) 

Av Emmelie Nilsson - 20 november 2008 15:52

Jag har ingen aning om vad som händer med dagarna men dom formligen susar förbi. Snart är det helg igen och den ska jag spendera på hemmaplan med Matte och LENA!! Vi har inte umgåtts på evigheter så i helgen blir det nåt kul.


Idag knatade jag ner på stan och besökte Chockland där Björn satt och tatuerade sig. Armen blir riktigt snygg och jag är så avundsjuk..  Surrade på ett par timmar med han och Andreas och gick sedan till Bakfickan för en lunch med Lena.

Skönt att surra av sig även om vi båda var dödströtta. Ska bli så kul att umgås med tjejen i helgen, synd att våran andra brud är på upptäcksfärd i Sollefteå ;)


Snart kommer Matte hem med mat och kvällen ska jag ägna åt några engelskauppgifter och lite annat pyssel! 

Ha en bra dag alla!

Av Emmelie Nilsson - 19 november 2008 18:14

Hade ställt väckaren på 07.30 imorse för att kliva upp och göra mig klar tills pappa och Eva skulle komma runt 08.45 Jag vaknade FEM minuter innan ch fick stressa på mig kläder och smink. Käkade frukost i bilen!

Iallafall så blev det en tur på IKEA där både jag och dom shoppade en hel del. Jag köpte bara nyttosaker till hemmet och en och annan julsak. Pappa gjorde det bra som hängde på utan att gnälla det minsta nä jag och Eva sprang som galningar bland alla fina saker! Hittade allt vi skulle ha och hann med en fika också! 


Nästa stopp blev Barnens Hus där syskonbarnens julklappar inhandlades. Skönt att ha dem avklarade!
Till sist for vi på Jula för att pappa skulle få ut nånting av trippen också. Var fan den tråkigaste affären jag varit på och vi stannade typ 150 timmar där.. Dom hittade iallafall det dom skulle ha där också och dagen rundades av med en lunch på Max! Hur gott som helst..
Var en riktigt bra och trevlig dag och Tack pappa för bidraget. Det behövdes verkligen..


Sen jag kom hem har jag packat upp saker, städat en sväng och sen pluggat. Känns som jag inte får nåt gjort. Ska se om Jörgen dyker upp snart så blir det en promenad. Han får tio minuter till på sig annars blir det inget! 

Av Emmelie Nilsson - 18 november 2008 22:08

Har hittat ett nytt favoritband (okej, dom slår inte Mötley och G&R men ligger bra till).

Luta er tillbaka och lyssna på musik när den är som bäst! Själv har jag lagt ner pluggandet eftersom jag knappt orkar hålla ögonen öppna längre. Imorgon ska jag kliva upp tidigt och fara till IKEA med pappa och Eva. Kul att umgås lite med dom på tu man hand. Dock lär pappa stå och stampa efter en kvart och vilja åka därifrån. Får dumpa han på "gubbdagis", d.v.s Biltema så kanske han får lite ro i kroppen. Lustigt det där med karlar och shopping, de verkar sakna den genen. Kvällen kommer jag ägna åt (trumvirvel) PLUGG. Måste komma ikapp, igen. Känns som att faktumet att jag ligger efter i skolan är återkommande...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se