Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Söndag igen

Av Emmelie Nilsson - 30 november 2008 17:01

Veckorna går så fort. Hade ingen aning om att det är första advent idag, tur Matte påminde mig! Detta är väl ett starkt tecken på att jag har en massa annat spännande för mig just nu som jag lägger all tankeverksamhet på! :)

Idag gick jag och Prinsen ner på stan för att kolla in julskyltningen. Inhandlade en riktigt snygg kavaj som jag behöver som konsult.

Blev även en hel del julpynt inköpt så när vi kom hem kunde jag inte hålla mig. Nästan allt julpynt är uppe, julmusiken är på och stämningen börjar infinna sig! Bara pepparkaksbaket och julgranen kvar men det år allt vänta ett par veckor! 


Har gått och tjurat hela dagen för att jag verkligen behöver åka in till Sundsvall för att julhandla lite klappar och annat. Fem minuter efter att jag lagt ner idén att åka själv eftersom det är så tråkigt ringer Matilda! Så det blir hon, jag och Ida i Sundsvall imorrn. Kunde inte komma mer lägligt! Lär bli trevligt.


Nej nu ska jag kocka ihop nåt ätbart! :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

LD

30 november 2008 20:39

Hej! Kommer du ihåg mig? :)

 
Ingen bild

syster mia

30 november 2008 21:57

Hej! Det låter som om det händer spännande saker hos konsult-syster! Roligt! Här har vi också pyntat i helgen plus bakat pepparkakor och lussebullar. Nu är det jul!.... Många kramar Mia

 
Lena

Lena

1 december 2008 11:15

Jaså gjorde du det? Nå fel på nätet då för jag har inte ett enda missat samtal. Enda jag haft missat samtal ifrån var Emil Nordlander på söndagsmorgonen?! :P hahah..

Have a nice day, nu ska jag käka frulle innan arbetsförmedlingen drar i mig..

http://lenadahlberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se