Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Krig

Av Emmelie Nilsson - 30 november 2008 00:56

Skulle gå och lägga mig för två timmar sen var det tänkt. Dock fastnade jag för en film på tv:n "We were sodiers".

Krigsfilmer är min favorit-kategori och jag trodde att jag hade sett alla kända och stora filmerna i genren. Tydligen inte, och vilken film jag har missat! 

Den ramlar lätt in på topp 5 när det kommer till krigsfilmer och med tanke på hur många jag sett är det ett bra betyg! 


Konstigt egentligen att jag gillar dem så mycket. Det är bara sorgligt och tragiskt och tårarna sprutar. Jag tror att man behöver se sådant för att inse vilken värld vi lever i och hur bra vi faktiskt har det..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se