Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Fredag/Lördag

Av Emmelie Nilsson - 29 november 2008 22:59

Gårdagen spenderade jag framför en dator och började på ett jobb jag fått. En layout som ska göras. Visste att jag saknade det grafiska men hade ingen aning om hur mycket! När jag ändå har datorn funderar jag på att komponera ihop mitt egna julkort att skicka ut till folk! :)

Igår kväll åkte jag, Jörgen, Mathias och Elin till Sollefteå för att bowla. JAg förlorade så klart men största chocken var nog Elins vinst! Hon har skills den tjejen. Eller så är det vi andra som är jättedåliga (tror mer på det!) ;)

Var kvar där och drack nån drink innan vi for hem. På väg hem ringde folk i Frånö och vips befann vi oss där mitt i natten. Gick till Isak där det var Adventsfest med pepparkakor och spetsad glögg! Elin tog en taxi hem sent och jag sov hos Johan. En kul kväll som lämnat sina spår idag. Har bara sovit, jobbat och glott på tv.


Tack för en rolig kväll boys n girls! Som vanligt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se