Direktlänk till inlägg 27 november 2008

En blogg utan bilder..

Av Emmelie Nilsson - 27 november 2008 11:05

...Är världens tråkigaste blogg. Ska försöka fixa programmet till min dator så den vill lägga in bilderna från kameran. Inte det lättaste kan jag säga.

Utanför mitt fönster faller snöflingor stora som lapphandskar.Nu hade jag velat ta en god vän i min hand, gå ut med en stor kopp varm choklad och njuta. 


Jag saknar min familj. Och mina vänner. Men just idag saknar jag Cecilia mest av alla. Bara för att hon alltid har varit vid min sida när snöflingor stora som lapphandskar faller från himlen.

 
ANNONS
 
C

C

27 november 2008 11:43

Är det mig du saknar? Isåfall är det bland det gulligaste jag hört på länge.

http://iamcecilia.blogg.se

 
malin

malin

27 november 2008 12:00

hahaha de låter bra de ;P

http://malindahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se