Direktlänk till inlägg 26 november 2008

DET GICK VÄGEN!

Av Emmelie Nilsson - 26 november 2008 17:00

Och Guud vad skönt det känns. 


Nu ska jag snart knata över till Ida. Ska klämma lite på hennes produkter och fråga en massa saker. Fick en massa bra råd och information av Matilda igår men har kommit på lite mer att fråga. 

Jag längtas såå tills jag kan sätta igång på riktigt! 


Kom precis på att jag och Ida ska plugga idag också.. SUCK. Fast hos henne brukar det gå bra för hon har gott té och rosa karameller i en burk på en hylla.

 
ANNONS
 
Carro

Carro

26 november 2008 17:59

Åh vad roligt :D deras sminkborttagning är ju helt amazing! Nu tror jag allt du får ta och sluta upp med tvålen Emmelie ;)

http://annecarolineeriksson.blogspot.com

 
Maria

Maria

26 november 2008 19:04

Haha, bra att jag läser ett inlägg och inte det andra ;D kul att det gick bra! :)

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se