Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Konsult!

Av Emmelie Nilsson - 25 november 2008 22:40

Ikväll blev jag konsult åt Mary Kay, ett helt fantastiskt företag som säljer hudvårdsprodukter och Make up.

Har suttit ett par timmar hos Matilda och surrat och det känns så himla roligt och spännande! 


Håll bara tummarna för mig när jag går på banken imorgon så det inte blir något strul..


Inatt ska jag sova gott, men går det vägen på banken imorrn kommer jag sova ännu godare! 

 
ANNONS
 
Anna

Anna

25 november 2008 23:08

Ingen fara gumman, du är välkommen när du har tid och inte är ihjälstressad av skolan :) Dock vet jag inte hur jag kommer jobba nu, men det läser vi!

http://annamelinder.blogg.se

 
Maria

Maria

26 november 2008 19:03

Åhh,roligt! :) Hoppas det går bra, men det tror jag :D puss!

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se