Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Djurliv!

Av Emmelie Nilsson - 25 november 2008 14:12

Molly och Gela håller bokstavligen talat på att göra mig vansinnig just nu.

Dom far runt som nå jävla dårar. Molly klöser på allt och klättrar i allt. Gela hänger efter och jagar henne. Lätt att få nåt skolarbete gjort då? 

Hungrig är jag också men är väl ingen mening att äta nåt innan Matte kommer hem om en timme..

Nej! Nu ska jag ut och rasta hunden sen ska jag göra klart engelskauppgiften.

 
ANNONS
 
Cilla

Cilla

25 november 2008 15:05

åh, jag med! Horza? :D Måste googla och kolla om det inte finns att ladda ner någonstans.

http://iamcecilia.blogg.se

 
Linnea

Linnea

25 november 2008 21:04

Haha jaså, d visste ja inte att du tyckte =)..Du får spana in oss extra noga nästa gång du ser oss ;) hehe

http://www.linnnea.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se