Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Lussebullar och snöstorm

Av Emmelie Nilsson - 24 november 2008 21:27

Imorse knatade jag ner på Bakfickan för en lunch och fika med Elin. Blev kvar där i typ tre timmar i vår älskade soffa hos Rodrigo! Mycket att prata om..

Carro hade tid över så hon klippte luggen på mig också. Skönt att få det gjort! 

Eva kom hit och lämnade Gela så nu är vi hundvakt ett par dygn. Går jättebra förutom att både hunden och katten jagar varandra 24/7.  Hon lämnade två påsar med nybakta lussebullar också så jag och Prinsen har fikat té och gofika! Mys.


imorrn har jag inte planerat att lämna lägenheten förutom mot kvällstiden när jag ska ner till Matilda. Ska försöka få bort lite skolarbeten på dagen! har slappat alldeles för mycket senaste veckan så nu får jag ta smällen!  
ANNONS
 
millersKonst

millersKonst

25 november 2008 10:54

TÄVLING!

Det enda du behöver göra är att

skriva en kort beskrivning på

en snäll/bra handling du gjort i ditt liv

mot en annan människa, PÅ

www.millerskonst.bloggagratis.se

.. för att vinna denna tavla som presenteras!


Länka till tävlingen på din blogg.

Tävlingen pågår under denna vecka.

den som vinner kommer att få den skickad via post

http://www.millerskonst.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se