Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Friday eavning

Av Emmelie Nilsson - 21 november 2008 21:38

SItter här i min ensamhet och vips dyker Maria upp! :) Gissa hur glad jag blev då på en skala?

Sen dök Lena och våran saknade Andreas upp också och en perfekt Idol-kväll var gjord! Lena var tack och lov lite sjuk så hon var rätt tyst den här gången :) Pratkvarnen våran! ;) 


Imorgon ska jag plugga undan en del på dagen och sen på kvällen har jag ingen aning om vad som händer.. Nånting ska nog hittas på annars blir det en myskväll hemma med älsklingen med en film under täcket. Är precis lika bra som nånting annat! 


Hoppas alla får en trevlig helg.

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

22 november 2008 01:03

Ja, det var trevligt att träffas :) hihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se