Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Friday I'm in love

Av Emmelie Nilsson - 21 november 2008 14:08

idag klev jag upp och knatade ner på skolan i kylan. Fick sällskap av Matte halva vägen och fick åka bil med Elle resten av vägen så det var en bra start på dagen! Trodde jag skulle frysa ihjäl där ett tag innan Elle kom som en räddande ängel.

Väl på skolan snackade jag till mig mer närvaro och högre betyg. Dom som känner mig vet att detta inte är nåt ovanligt så cred till mig! 

Ska börja med ett fördjupningsarbete tillsammans med Emma också, kommer bli asbra! 


GIck ner på media en sväng och träffade Perra också. Tydligen ska jag bli kontaktad om en vecka för att bli förfrågad om något projekt. Spännande! Vet att det kommer vara nåt kul som har med media att göra eftersom han frågade mig och han vet vad jag gillar.. Så det ser jag fram emot! 


Resten av dagen ska jag städa och greja lite. Lena och Andreas kommer hit och kollar Idol med oss. Kul att umgås med dom små räkorna igen, var aslängesen! :) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se