Direktlänk till inlägg 19 november 2008

En halvdag på Birsta!

Av Emmelie Nilsson - 19 november 2008 18:14

Hade ställt väckaren på 07.30 imorse för att kliva upp och göra mig klar tills pappa och Eva skulle komma runt 08.45 Jag vaknade FEM minuter innan ch fick stressa på mig kläder och smink. Käkade frukost i bilen!

Iallafall så blev det en tur på IKEA där både jag och dom shoppade en hel del. Jag köpte bara nyttosaker till hemmet och en och annan julsak. Pappa gjorde det bra som hängde på utan att gnälla det minsta nä jag och Eva sprang som galningar bland alla fina saker! Hittade allt vi skulle ha och hann med en fika också! 


Nästa stopp blev Barnens Hus där syskonbarnens julklappar inhandlades. Skönt att ha dem avklarade!
Till sist for vi på Jula för att pappa skulle få ut nånting av trippen också. Var fan den tråkigaste affären jag varit på och vi stannade typ 150 timmar där.. Dom hittade iallafall det dom skulle ha där också och dagen rundades av med en lunch på Max! Hur gott som helst..
Var en riktigt bra och trevlig dag och Tack pappa för bidraget. Det behövdes verkligen..


Sen jag kom hem har jag packat upp saker, städat en sväng och sen pluggat. Känns som jag inte får nåt gjort. Ska se om Jörgen dyker upp snart så blir det en promenad. Han får tio minuter till på sig annars blir det inget! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

19 november 2008 21:49

"Jag vaknade FEM minuter innan ch fick stressa på mig kläder och smink."

haha, jag fick mig en bra bild i skallen av ditt lilla skrivfel ;)

 
Med en kniv

Med en kniv

21 november 2008 10:21

Vem är CH undrar man ju genast?

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Emmelie

Emmelie

21 november 2008 14:17

Hahaha! OCH ska det stå, inte CH.

http://emmelienilsson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se