Direktlänk till inlägg 15 november 2008

Godmorgon.

Av Emmelie Nilsson - 15 november 2008 11:25

jaaa.. Förutom en sväng på stan så låg vi i sängen hela dagen igår. Runt halvsju tog vi oss ner på stan och efter en jävla massa om och men så mötte vi upp Jögge och Linkan. Drog på en Kinarestaurang och käkade och tog nån öl sen hem till Linkans jävla überlägenhet. Känns som att klättra upp till Harry Potters torn som Elin sa..


Knatade ner på stan och köpte dricka och chips och sen glodde vi tv och surrade till midnatt. Tur man har en överbeskyddande svåger, fick skjuts hem! :D


Idag blir det nog slappt. Ska möta upp grabbsen igen och käka på Biteline och sen bli det krogen!

Hoppas alla haft en bra helg.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Palle

15 november 2008 12:22

JA! Jag och lillebrorsan bränner drakar och dödar odöda. Så jävla king! :-D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se