Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Wanna Play?

Av Emmelie Nilsson - 3 november 2008 17:21

Jag är sjukt uttråkad och rastlös för tillfället.

Har suttit i den här soffan hela dagen. Skulle inte förvåna mig om jag har blåmärken i röven om jag skulle få för mig att kliva upp och kolla.

Matte sover i soffan, Mia och Robin var förbi en sväng men åkte för en timme sedan och Lena är sjuk i Frånö. 

Alla man har gångavstånd till är sjuka och jag har inget körkort. Ska kanske passa på att gå ut på en promenad nu medans Matte sover. Han orkar inte och vägrar förmodligen att släppa ut mig i mörket ensam. Men sover han kan han inte göra nåt åt saken, eller hur? Mohahahaha.

 

Dagens låt: Hinder - Take it to the limit

Dagens visdomsord: "Då kör vi inför beach 09 gumman, fortsätter vi såhär kommer vi se ut som Bart Simpson och vem tänder på honom?"

Dagens bästa: Jag har varit sjukt duktig och gjort en massa skolarbete

Dagens sämsta: Trött i huvudet men kroppen skriker efter action.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se