Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Belöning!

Av Emmelie Nilsson - 3 november 2008 12:40

Tre labrapporter avklarade, ska snart ta mig an den fjärde och sista. Det enda som egentligen krisar nu är matten, men får gå på alla lektioner i veckan som sagt.

Haha fan vad tråkigt det måste vara för er att läsa om plugg hela tiden. Ska bättra mig, jag lovar.


Har tagit mig an en belöning nu iallafall! Lyssnar igenom alla album Jörgen kom med i lördags. Tur man har en personlig musik-tankare.. ;)

Så nu har jag några skitbra album på datorn, lyssna igenom Hinders nya och lägg till lite Scar Symmetry, Avenged Sevenfold,  Disturbed, Entwine, Mercenary, Sabaton, Soulrelic och Shinedown så har ni min playlist!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se