Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Mysig kväll med Prinsen

Av Emmelie Nilsson - 31 oktober 2008 22:53

Idag har jag gått, gått och gått i blåst och kyla. Knallade ner på stan för att köpa skruv och plugg, åt med tjejerna på Träffen, mötte upp Jörgen och gick till grabbarnas mormor och Anders. Där fixade vi en borrmaskin och ett vattenpass och knatade hem till mig. Jörgen gjorde ett tappert försök att skruva upp lite saker men det slutade med att Anders kom hit och borrade medans vi mätte och ritade. Mycket underhållande vill jag lova.


Matte och jag hade ju ett halvår i onsdags så ikväll bjöd han mig på Kinamat och sen gick vi och såg Bondfilmen. Biosalongen var fullpackad och det är riktigt mysigt och fräscht där efter att de gjort om. Kommer bli fler besök!

Filmen då? Riktigt bra, men inte lika bra som den förra.

Dock störde sig både jag och Matte på att det inte är samma gamla Bond längre. Visst att skådelspelare har bytts ut en miljon gånger men de två senaste filmerna har inte haft rätta touchen. Varken "Bond. James Bond" eller "Shaken, not stirred" förekommer, och det är ju de replikerna som gör Bond.. Jaja. Nytänkande antar jag, men är det Bond så ska det vara Bond på riktigt, annars kan dom lika gärna döpa om honom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se