Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Första snön!

Av Emmelie Nilsson - 28 oktober 2008 08:38

Klev upp när jag ställt larmet för en gångs skull och gissa om jag blev förvånad när det snöar ute!? Det är väl inga jättemängder att skryta om men det ligger i alla fall ett tunt, tunt täcke nyfallen snö på marken.

Shit vilken julkänsla jag fick!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

28 oktober 2008 17:16

Kul att läsa hur du ser på oss trissar. Skönt att du har släppt helgonglorian kring oss tre. Extra jobbigt då du la ihop alla våra bra saker och kanske trodde att du skulle matcha det! Nej, du är bra precis som du är! Alla har vi våra bra och mindre bra sidor! Vad roligt med snö! Jag vet, julkänslorna kommer direkt! Här väntar vi fortfarande på lite fin vit snö. Kramar Mia

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se