Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

One done, eleven more to go

Av Emmelie Nilsson - 27 oktober 2008 11:56

En uppgift klar och ett sandkorn har lyft från mina axlar. Bara att fortsätta så hör nu så ska nog detta ordna sig. Har bestämt att jag inte får göra någonting kul förrän fem av dom är klara. Bara fyra kvar! Då ska jag belöna mig ordentligt genom att umgås med Lena och käka nåt gott.


Matte har feber och ligger fortfarande i sängen. Kanske lika bra om man tänker på hur lite jag får gjort när han är uppe och ser söt ut. Dock är det trist att han är sjuk, tur att det går över! Jag har då iallafall INTE tid att bli sjuk.


Helgen hos Elin var hur kul som helst, men det är en annan historia som jag skriver om senare, har inte tid nu.

Imorrn kommer Elin förresten hem och är hemma i fem dagar. Jippie!

Ska även träffa Fia imorrn för en fika och Cilla någon annan dag. Det måste jag ju faktiskt unna mig när jag är så duktig. Nej! Nu ska jag göra tre engelskaläxor och en labrapport, sen får det vara nog för idag. Kanske att jag googlar fram lite information till fördjupningsarbetet om jag orkar.


Ha en bra dag alla!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

27 oktober 2008 20:41

Hej igen syster!
Har lite koll på hur det går för dig! Du verkar peppad och kämpar ju på bra! Häng i, snart är denna tunga vecka över och belöning väntar! Och du, sluta snusa snälla goa du! Inte nu, absolut inte denna vecka men kanske framöver då kraft och motivation finns. Är bara rädd om dig! Hälsa din krasslige sambo! Kramar Mia

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se