Alla inlägg under september 2008

You

Av Emmelie Nilsson - 6 september 2008 17:42

   What you feel is what you are
And what you are is beautiful

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 5 september 2008 22:47

Andreas, Lena, jag och Matte började kvällen med att käka tacos här med syrran. Sen åkte vi vidare till Härnösand och bowlade i världens minsta bowlinghall, med världens sämsta banor och världens sämsta klot.

...Eller så var jag helt enkelt bara värdelös. ;)


Iallafall så var det skoj! Åkte in på donken och käkade en McFlurry också innan hemfärd. Det var ju dumt eftersom jag inte tål dom.

Nej om man ska göra nån nytta, typ spela Rayman! 

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 5 september 2008 09:40

Har varit uppe drygt en timma nu, så skönt att vakna utvilad tidigt för en gångs skull!

Min dag kommer uteslutande att tillbringas i soffan. Jag ska glo på Gossip Girl, plugga och spela spel. Prinsen fixade Rayman åt mig igår. Minns ni det spelet? En liten gubbig i konstig frisyr som springer omkring på skogsbanor, musikbanor o.s.v?  Allt är så där barnsligt gulligt och det går ut på att plocka blå bollar, frigöra små figurer ur burar och till slut hitta vägen i mål. Skitkul!Av Emmelie Nilsson - 4 september 2008 22:00

I förrgår var jag som sagt med Lena och Andreas till Ikea och igår kunde jag inte hålla mig ifrån att montera ihop diverse möbler och pynta lite här i lägenheten. Knallade ner på Dollar och köpte lite saker också så nu ser det lite annorlunda ut här!

Kom förbi och kolla nån dag vettja!


Idag har jag varit på skolan. Pratat med Anna-Sara 2499532 gånger och letat olika lärare resten av tiden. Nu börjar iallafall bitarna falla på plats så att jag kan börja planera pluggandet lite. Inte så lätt när man inte ens vet vad som ingår i kursen..

Lena och Andreas var förbi här en sväng också. Dom hjälpte mig lite med matten och sen blev det tv-tittande. Idol förgyller mina kvällar här framöver!


Imorgon ska jag ägna mig åt plugg, plugg och åter plugg och sen kommer Lena och Andreas hit på tacos! mys. 

Av Emmelie Nilsson - 2 september 2008 20:52

För ett par timmar sen kom jag hem från en dag på IKEA med Lena och Andreas. Skitkul, men mina fötter håller på att ruttna ihop tror jag..

Köpte i alla fall ÄNTLIGEN ett databord till Prinsen så att det blir någon struktur här, åsså en hylla till toan för alla mina grejer. Blev lite lådor till hyllan, blommor, lampor, en duk, tavelramar och lite annat smått och gott också. Kul att utöka lägan med lite grejor!

 Nästa vända blir det gardiner och lite mera hyllor och tavelramar tror jag bestämt! Är på G med ett tavel-projekt inne i sovrummet ;) 


Nej nu ska jag pyssla om Matte som är lite hänging idag. Kanske sätter mig med en och annan läxa också! Lika bra att få sånt bortgjort, fast nu ligger jag faktiskt före tidsplaneringen men känner jag mig själv rätt är det bara en tidsfråga innan jag sitter här döstressad. 

Av Emmelie Nilsson - 2 september 2008 10:30

Kalla mig nörd, men idag är dagen vi alla väntat på här. Nya OTH och nya Gossip Girl finns att dra hem ladies and gentleman! :D

Av Emmelie Nilsson - 1 september 2008 13:24

Av Emmelie Nilsson - 1 september 2008 13:22

Hejdå älskade vän. Jag kommer sakna dig något obekrivligt varje dag men hoppas och tror att du kommer få det bra i Sundsvall.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se